Fotobox / Fotograaf

NIEUW : Fotobox op je feest! Een heuse meerwaarde.

De fotobox laat toe dat uw gasten op een eenvoudige en vooral leuke manier, met bijhorende accessoires en attributen, prachtige momenten vastleggen.

Naast de digitale opslag kunnen deze foto’s ook direct worden uitgeprint in verschillende formaten en afhankelijk van het evenement dienen als aandenken, bedankingskaartje of gebruikt worden in een gastenboek.
Naast het digitaal bewaren en de prints zijn er ook mogelijkheden om deze fotobox uit te breiden waarbij de foto’s verzonden worden per email of gedeeld worden via sociale media. Zo kan iedereen alles mee volgen en staan de foto’s ook direct online voor verdere interacties.

De fotobox als marketing tool. Voor bedrijven.

Bedrijven kunnen de fotobox ook inzetten voor marketing doeleinden waarbij ingave van een emailadres, een korte enquete of gegevens verzamelen mogelijk is. Dit laat toe om later in contact te komen met potentiele leads of kan ingezet worden in klantenbinding. Uiteraard zorgt u voor een sterkere branding en visibiliteit van uw merk tijdens een evenement.

De fotobox en de fotograaf. Een ijzersterke combinatie.

U kan ook beroep doen op onze professionele huisfotograaf die een heuse huwelijksreportage kan vastleggen of een reportage maakt van Uw evenement. Dit geeft onmiddellijk een extra dimensie aan Uw evenement en levert een goede mix aan beeldmateriaal op. Huur de fotobox in combinatie met de fotograaf en ontvang een kleine korting erbovenop!

Mogelijkheden

De fotobox is een leuke meerwaarde voor elk huwelijksfeest of evenement dat je toelaat om leuke momenten vast te leggen.
Als klant kan je kiezen om naast de foto’s digitaal te bewaren, de foto’s ook direct te laten uitprinten door de ingebouwde printer in een formaat naar keuze.
Wil U foto’s doorsturen per email of delen op sociale media? Dat kan met de ingebouwde sociale media module. We kunnen gebruik maken van het lokale wifi netwerk.
Verschillende attributen worden meegeleverd waardoor de gebruikers nog meer plezier beleven. We willen toch lachende gezichten, niet?
De fotobox heeft een open structuur maar er kan steeds gewerkt worden met een achtergrond indien de nodige ruimte wordt voorzien.
Tijdens het evenement kan U steeds beroep doen op de telefonische ondersteuning mocht er zich toch een probleem voordoen.
Naast de extra invulling die de fotograaf biedt, heeft deze combinatie het grote voordeel dat er steeds iemand is tijdens het evenement met een helpende hand.
De fotobox kan tevens worden voorzien van verschillende marketing tools zodat u achteraf met deze verzamelde data aan de slag kan gaan binnen Uw organisatie.

Huur Photobooth : 350 € exclusief btw

Inbegrepen:

  • Plaatsen, testen en ophalen van de photobooth.
  • Ondersteuning vanop afstand, tijdens het evenement.
  • Inspraak in het ontwerpen van de afdruk Lay-out.
  • Afdruk, postkaart 1 per sessie, Strips 2 per sessie.
  • Onbeperkt aantal sessie, afdrukken ter plaatse.
  • Alle genomen foto’s worden na het evenement digitaal geleverd via wetransfer.
  • Foto’s ter plaatse deelbaar via email.
  • Spiegelreflex Camera Canon Eoas 750D