Shake & drink

De drankentrends: natuurlijk, alcoholvrij & water met een smaakje

De drankentrends: natuurlijk, alcoholvrij & water met een smaakje
Alcoholvrij is hip, zorg voor mocktails, alcoholvrije (speciaal)bieren en denk eventueel ook aan alcoholvrije wijn.
Voorzie tijdens een warme zomerse dag steeds enkele gearomatiseerde waters… super verfrissend… succes gegarandeerd.
Gearomatiseerde waters zijn mineraal- en bronwaters waaraan fruitaroma’s worden toegevoegd. Deze worden zeer eenvoudig zelf gemaakt door bijvoorbeeld munt en limoen, of citroengras en frambozen een paar uur te infuseren in een kan koud water.

Gin / Cocktailbar

Bij BIZZEvents gaan we voor niets minder dan de perfectie. Vooraf bespreken wij met U welke cocktails U wilt schenken. Wij vertrekken steeds met de vraag naar welke smaken u op zoek bent en dit binnen Uw budget. Op die manier kunnen wij ons optimaal voorbereiden om Uw gasten snel en efficiënt te bedienen. We bieden U een ruime keuze aan cocktails, maar kunnen ook met U samenwerken om een unieke cocktail op maat van Uw event te creëren.

Thema

Bij ieder thema kunnen wij voor U bijpassende cocktails voorzien.

Traditioneel:

U kan Uw gasten verwennen met traditionele en/of iets wat specialere cocktails maar ook bijvoorbeeld met een Gin & Tonic.

Summer party:

Populaire cocktails zoals Mojito en de Caipirinha kunnen worden afgewisseld met minder bekende cocktails zoals de Bleuberry gin Symphony en de El flamingo.

007:

Bij dit Thema zullen Uw gasten zeker kunnen genieten van wat actie met een 007-geïnspireerde cocktail in de hand zoals de bekende Americano of The “M”.

Champagne & oesterbar

Laat een onvergetelijke indruk achter met bubbels & oesters.

Tarieven

Contacteer ons voor vrijblijvende offerte op maat.