Trends 2019

Ook voor de catering volgen we de nieuwste trends.

Trend 1 : “Foodsharing”

Grote schalen, potten en pannen vol deliciousness zetten we gewoon midden op tafel zodat iedereen ervan kan genieten. “Foodsharing” is een enorme trend. Het is niet zo formeel als een uitgeserveerd diner, en veel vernieuwender dan het traditionele lopend buffet. Dit kan in een thema zoals de spanjaarden met tapas, de Italianen met antipasti en de Fransen met “du pain, fromage et du vin”…

Gedaan met de keuzestress. Je hebt het gemak van het blijven zitten aan de tafel en de sfeer is gezellig en intiem. En heel handig: er is geen tafelschikking nodig”, Dit wordt smullen! Gezelligheid gegarandeerd

 

Trend 2 : To veggie or not to veggie

Tegenwoordig eten we niet meer allemaal uit hetzelfde bordje. Naast mensen met intoleranties en allergieën, zijn er ook die bewust kiezen voor een leven zonder vlees. Vegetarisme vormt voor vele een echte uitdaging tijdens het plannen van hun event. Vooral wanneer de opdrachtgever zelf vegetarisch is of een vleesvrij bestaan leidt. Want dan valt de keuze: kiezen we voor een volledig vegetarisch? Of combineren we toch met een stukje vlees of vis?

 

Trend 3 : Thema diner

Een thema diner hoeft niet meteen super cheesy te zijn! Ga bijvoorbeeld terug naar Uw kindertijd, met al Uw favoriete gerechten uit Uw jeugd, super nostalgisch! De foodie cultuur van Uw favoriete land is ook een geweldig thema. Een Frans, Italiaans, Amerikaans, Mexicaans, Indonesisch of Belgisch diner is met een paar karakteristieke elementen zo gerealiseerd! Maak het helemaal themagebonden door de tafeldecoratie ook de sfeer van Uw gekozen land te representeren!!