Trends 2020

Self-service is uit, formele diners zijn in. De diners hoeven niet per se zes gangen te tellen, maar het is wel fijn dat de gerechten aan tafel worden geserveerd zodat de gasten kunnen blijven zitten.’

Food sharing is een blijver. Wat houdt deze catering event trend nu eigenlijk in? Heel simpel: heerlijke, prachtige gerechten die in grote schalen op tafel worden gezet. Zo hoeven je gasten niet te kiezen voor één gerecht, maar kunnen ze overal een hapje van proeven. Dé manier om grenzen te verleggen! Ook is food sharing een goede ijsbreker; je gasten hebben altijd iets om over te praten.

Vegan, gluten- of notenvrij please. In 2020 is ‘inclusiviteit’ op een feest een echte must. We voorzien een aangepast menu. Zo kunnen ook gasten met specifieke voedingsbehoeften lekker meegenieten. Of je nu vegetarisch bent of vegan met een notenallergie: geen probleem, your caterer has got you covered!

En tenslotte is de bruidstaart terug van heel lang weggeweest.