Trends 2020

Kleur van het jaar is Classic Blue. Denk aan een prachtige blauwe hemel op het einde van de dag, een kleur die je een ontspannen en rustig gevoel bezorgt. Deze klassieker kan je verwerken in je drukwerk, in je accessoires of juwelen, in de outfit, in je tafeldecoratie, buffet…

2020 is het jaar van de kleurrijke feesten. Vooral warme tinten treden dit jaar op de voorgrond. Denk maar aan de kleuren van een zonsondergang gecombineerd met bohemian accenten! Van de tenten en tafellakens tot de uitnodigingen en de bloemen: hoe meer kleur, hoe beter!’… De juiste verlichting is belangrijk om de perfecte sfeer te scheppen.

Bij verjaardagen kiezen we meer voor een “brunch”, gezellig met vrienden en/of familie brunchen om te vieren dat je weer een jaar ouder bent geworden. Bij een verjaardagsbrunch wordt de tafeldecoratie flink onder handen genomen. Het feestje steken we in een thema met een knipoog naar de jarige en dit volledig ingericht naar wens en op een niet voorhanden liggende locatie.

Feesten worden op zo goed als alle vlakken duurzamer. We stellen een diner met seizoensgebonden producten samen en beperken het gebruik van plastiek. Uitnodigingen worden gedrukt op gerecycleerd papier. Wij proberen het gebruik van papier geregeld te beperken door niet meer met traditionele menu’s en naamkaartjes te werken.

Verse bloemen blijven populair maar ook gedroogde bloemen maken een comeback.

2020, kort samengevat? Durven en doen! Sfeer scheppen. Denk: statement decorstukken zoals grappige quotes op je drukwerk (‘Sip Sip Hooray!’ of ‘Drunk in Love’) of metallic spray bloemen.