Feesten in Oostenrijk

Grenzeloos feesten begint bij ons...

Bent u op zoek naar een originele locatie om uw vrijgezellenfeest, verjaardagsfeest, huwelijk, … te vieren? Wij hebben ze voor u gevonden!

Wij organiseren uw droomfeest in de bergen, van A tot Z, volledig naar uw wensen en dit in het wondermooie Oostenrijk, meer bepaald de streek van Saalbach-Hinterglemm (Zell am See – Saalfelden).

Saalbach ligt in het Salzburgerland, één van de mooiste streken van Oostenrijk, met zijn mooie, authentieke, traditionele hutten, hotels, schitterende bergtoppen, uitgestrekte landschappen, lekkere keuken… Winter én zomer een toplocatie!

De mogelijkheden zijn er onbeperkt, zo kan men er aan rafting doen, rodelen, golfen, mountainbiken, skiën, paardenslee tochten maken, welnessen, après ski-en, met een helicopter over de prachtige landschappen vliegen, enz. Alle ingrediënten voor uw feest “anders dan anders” zijn er aanwezig. Van avontuurlijk tot romantisch, actief tot relax, wat uw voorkeur ook is, wij regelen het voor u.

Wij zoeken de perfecte locatie en zorgen voor acts, aankleding, catering, animatie en regelen alles tot in de puntjes. U en uw genodigden moeten enkel genieten en plezier maken.

Onze events zijn altijd uniek en exclusief.

Wij coördineren alles, één aanspreekpunt, één verantwoordelijke.
Feesten zonder zorgen… daar staan wij voor…

Onze passie voor Oostenrijk…

Oostenrijk, meer bepaald de regio Saalbach ligt ons nauw aan het hart, al meer dan 25 jaar zijn we er gedurende meerdere keren per jaar trouwe gasten. We hebben er heel wat “einheimische” vrienden en contacten.

We logeren en genieten van de ongeëvenaarde gastvrijheid bij de ex-burgemeester(s), Peter & Betinna Mitterer die hoofd is van de “bergbanen”.

Dit opende voor ons heel veel mogelijkheden voor het organiseren van unieke feesten en activiteiten op prachtige, uitzonderlijke locaties en authentieke berghutten…

Wenst u meer info of een offerte op maat?