Feesttenten

Laat uw feestje nooit “in het water vallen”

Een familiefeest, personeelsfeest, trouwfeest, businessevent of gewoon gezellig samenzijn?

Een feest organiseren in een tent op een unieke locatie, bij u thuis of naast uw bedrijf is altijd persoonlijk, sfeervol en bovenal gezellig.

Plooitent

Plooi- of vouwtenten zijn zeer snel plaatsbaar en goedkoop. Door middel van een handig harmonicasysteem staan deze tenten in enkele minuten opgesteld. Deze tenten zijn waterafstotend en kunnen onbeperkt aan elkaar gekoppeld worden. Bij elke tent worden de nodige zijwanden geleverd.

Zeer geschikt voor tuinfeesten, opendeurdagen, beurs, braderie en tal van andere gelegenheden.
Met behulp van aangepaste verlichting en deco kan je een zeer gezellige sfeer creëren.
Afmetingen: 3 x 3m, 4 x 4m, 2 x 4m en 4 x 8m

Stertent

U bent op zoek naar een exclusieve manier om uw gasten tegen zon en regen te beschermen? Kies dan voor een stertent. Deze zeshoekige feesttent komt in elke tuin tot zijn recht van een barbecue, tuinfeest, bedrijfsfeest tot een huwelijksfeest.

Deze veelzijdige tent is hét paradepaardje van uw evenement. Indrukwekkend, praktisch en vooral … heel mooi! De sfeervolle tent kan uniek verlicht worden…
Door een ingenieus opbouwsysteem volstaan 2 personen om deze tent in 20 minuten te plaatsen.
Te verkrijgen in 12, 14 en 16 m en dit met zijkanten.

Pagodetent

Een witte pagodetent springt in het oog door zijn prachtige puntvormige dak met een gebogen daklijn.
Ideaal voor allerlei soorten events (bbq , braderij, babyborrel, verjaardag, communie…).

Deze tenten hebben als voordeel dat ze steeds vierkantig zijn en naast of achter elkaar kunnen geplaatst worden. In de zijkanten van de pagodetent zijn telkens vensters voorzien, deze kan je open laten met goed weer. Pagodetenten zijn volledig wind en water dicht.

Pagodetenten (puntdak): 3 x 3m, 4 x 4m, 5 x 5m en 6 x 6m, met mogelijkheid tenten van dezelfde afmetingen te koppelen.

Kadertent

Zoekt u een stevig tent te huur die zich toch snel laat plaatsen? U wilt een event of feest met stijl, maar toch uw budget in evenwicht houden? Met kadertenten huren kunt u beide combineren !

De authentieke Alu-Hal of kadertent is al jarenlang een succesverhaal onder de tenten. Door zijn strakke uitstraling kan hij breed ingezet worden op alle mogelijke events…
Een transparant dak, extra grote vensters, vaste deuren en/of een planken- of casettevloer behoort eveneens tot de mogelijkheden.

De kadertent hal is beschikbaar in diverse maten en kan modulair (per 5 meter) worden uitgebreid tot de gewenste lengte. Kadertenten zijn beschikbaar in de volgende breedtes: 6m, 8m, 10m, 12m en 15m, telkens verlengbaar per 5m

Stretchtent

Een stretchtent heeft een open karakter en een organische vorm, ze zijn flexibel en passen zich aan elk concept aan.

Deze tent biedt u een waaier aan mogelijkheden: van overdekt terras, tuinfeesten tot een overspanning van uw loungebar, alles is mogelijk! De vorm kan u zelf bepalen: u kan beslissen om de tent open, gesloten of semi-open te laten installeren.

Een stretchtent is waterdicht en bestand tegen sterke wind. Ze bieden bescherming tegen schadelijke UV-stralen. Bovendien zijn de tenten brandveilig en niet ontvlambaar.
Verschillende formaten en kleuren mogelijk en dit vanaf 30 m².

Sailcloth tent

Met haar elegante lijnen, moderne, exclusieve karakter en poëtische uitstraling zorgt een Sailclothtent voor de perfecte setting van uw event.

Het open, natuurlijke karakter met houten steunpalen zorgt voor een gezellige sfeer.
De sailcloth tent is een elegante, romantische en natuurlijke buitenruimte voor uw evenement. De ovale tentvormen passen sierlijk in het landschap en zorgen voor maximaal gebruik van de ruimte.

De waterdichte sailcloth tenten zijn in verschillende formaten te verkrijgen. De tent kan helemaal afgesloten worden met behulp van transparante, oprolbare zijzeilen.

Heeft u verdere vragen
of wenst u een offerte?