Realisaties

Huwelijksfeest Silke & Sam

Huwelijksfeest in Hof ter Vitseroel te Ternat.

Sfeer: romantisch, feeëriek, stijlvol

Kleuren: eucalyptus groen/goud/wit

Silke & Sam
Verjaardags/huwelijksfeest Jessica & Tom

Alles perfect verlopen tijdens ons verjaardags/huwelijksfeest in de tuin van De Majeur: de
vriendelijke en toegankelijke mensen van Bizzevents, de locatie, de lekkere barbecue en ijsjes, en een kleine verrassing (gasten wisten niet dat dit een huwlijksfeest was). We konden, zoals beloofd, zorgeloos genieten!

Jessica & Tom Hellings
Opening Mercedes AMG - Eurostar 2000 - Sint-Pieters-Leeuw

Thank you for this special evening! A big big THANK YOU to you and your wonderful team for creating a very special and unforgettable evening for and with us!
Everybody was excited and happy and the feedback that we received so far is simply fantastic! The food, the drinks, the show, the music, the friendly and great team, the security, the small and also big last minute things that you organized on short notice – everything was perfect!

Looking forward to many more Events together!! 😉

Eurostar 2000 Team
Huwelijksfeest Caroline & Steve

Huwelijksfeest in toonzaal garage AMG Eurostar 2000 Sint Pieters Leeuw

Themakleuren: wit/zwart met “a touch of gold”

Volledige toonzaal leegmaken en sfeervol inrichten

Extra bar en live optreden band en dj

Caroline & Steve
Huwelijksfeest Elisabeth en Koen

Wij namen BIZZevents onder de arm voor de organisatie van ons trouwfeest en blikken heel
tevreden terug op de organisatie ervan, zowel vooraf, achteraf als tijdens het verloop van de dag zelf. De mensen van BIZZ hadden snel begrepen wat we precies voor ogen hadden en de uitvoering was alles waar we op gehoopt hadden. Ons feest is vlekkeloos verlopen. Van de aankleding, tot de catering, bediening en alles wat erbij komt kijken… het was voor ons een topdag! Een welgemeende dankjewel aan het hele BIZZ team en in het bijzonder aan Luc en Ann.

Elisabeth en Koen Spapens
55 Jaar Honda Motor Europe Logistics

Het was perfect … , je hebt de lat wel héél hoog gelegd voor binnen 5 jaar.
Bedank het volledige BIZZ-team in onze naam !

Zaal: Filatuur Aalst

Thierry Van Belle
Viering “wereldkampioen Remco Evenepoel”

Wij kenden Bizzevents reeds van andere organisaties. Nu we zelf op hen beroep hebben gedaan zijn we meer dan positief verrast! Alles was van begin tot einde , tot in alle details perfect georganiseerd . Zaakvoerder Luc is de leider van een onbeschrijfelijk goed en fantastisch team!
Dikke dikke merci voor het perfect organiseren van The Champ’s Party!!

Patrick Evenepoel
Tuinfeest "Ibiza Style"

Het was een feest zonder zorgen waarbij ik ook volledig kon genieten van begin tot einde. Ze hadden mij perfect begrepen wat ik voor ogen had en staan steeds open voor overleg om hiertoe te komen. Een topteam die super vriendelijk is. Als ik in de toekomst nog een feest zou geven bel ik direct Bizzevents.

Tuinfeest
Huwelijksfeest Boho style

Wij trouwden op 3/9/’22 en leefden hier 11 maanden lang naartoe samen met het Bizz-team.

We mochten ons droomhuwelijk beschrijven en Luc en zijn team hebben dit tot werkelijkheid gebracht.

Het moment dat wij onze feestzaal binnenliepen, sprongen de tranen van geluk ons in de ogen. De dag zelf was van begin tot einde perfect!

Een mooie zaal, vriendelijke bediening en last but not least een geweldige DJ die ons en onze gasten een spetterende avond bezorgde tot in de vroege uurtjes.

Tina & Jente
Huwelijksfeest "The Great Gatsby"

Van begin tot eind was alles tot in de puntjes verzorgd… Wij zelf waren zeer tevreden maar onze gasten nog meer. We krijgen nog elke dag complimenten over het superfeest, het lekkere eten, de bediening, de aankleding,… en dat maakt ons uiteraard zeer gelukkig.

Luc en Ann; niets dan mooie woorden en verbijsterde blikken gekregen door de aankleding van de zaal, de verlichting, de sfeer,… Grote klasse. Alles na het feest was dan ook piekfijn opgekuist tot de laatste sigarettenpeuk in de tuin… Respect.

Lien & Kim
Huwelijksfeest “Zuiders mediterraan Bohemian”

Mediterraan huwelijksfeest in sfeervol ingerichte tenten met binnen en buitenbar, gebruik makend van natuurlijke bij de hand liggende zaken (klimop, veldbloemen, takken, fruit…).

We creëren een familiale sfeer door gebruik te maken van 1 grote tafel met gerechten die aangeboden worden in grote schalen en op tafel geplaatst worden (food sharing).

Sfeer met dj BIZZmusic en Pajot Swing Jazzband.

Huwelijksfeest Caroline en Kevin - Themafeest “Azië”

Wij kijken terug op een uitstekende ervaring. Bizzevents maakt een event op maat, in samenspraak met de klant en doet er inderdaad alles aan om de klant te laten feesten zonder zorgen.

Voldoende op voorhand zijn we verschillende keren samen gekomen. Tijdens deze ontmoetingen wordt er vooral geluisterd, ideeën afgetoetst, en naar verdere verwachtingen gepolst. Luc en Anns adressenboek is impressionant, ze slaagden erin om de juiste decors bij elkaar te zoeken.

Caroline & Kevin Bogaert - De Pril
Personeelsfeest Honda - Route 66

We werken al verscheidende jaren samen met Bizz events wanneer we een event hebben ons bedrijf. Wederom een geslaagde editie … TOP ! thema was “route 66” … het Bizz team transformeerde het bedrijfsresto om tot een gezellige ruimte met oog voor detail en accessoires. De bediening was excellent !

Steeds de nodige WOW effecten en het originele inrichting.
Topteam dank je wel Luc, Ann, Ruben en het ganse Bizzevents team. Wij gaan door met jullie!

Guido Mostinckx & Thierry Van Belle
Netwerkavond “Aquilae Champagne festival”

Aantal personen : 1550
Plaats : Bellekouterhal te Affligem (naakte zaal zonder voorzieningen en materiaal)
Opdracht : Een sfeervolle klantenavond inrichten met gescheiden “loges” van ongeveer 50 personen per verzekeringskantoor.

Alle genodigden met bussen van en naar hun kantoor transporteren. Zorgen voor catering, dranken, personeel, onthaal, parkingboys, security, eerste hulp vestiaire, toiletdames, animatie, inrichting, geluid, licht, video wall, planten, verwarming, deco, ijs… kortom “totaal organisatie van A tot Z”.

Huwelijksfeest in het “Molenhof” te Heikruis

Wij willen jullie van harte bedanken voor de organisatie van onze trouw. Het was een heerlijke dag waarbij we ons geen enkel moment zorgen hebben gemaakt. De uitwerking van het moodboard voor de aankleding van ons feest werd grondig overlegd en nadien prachtig uitgevoerd. We waren echt onder de indruk toen we toekwamen op de locatie! De hele avond verliep vlot en de bediening was ook vriendelijk en attent.

Kortom, jullie zorgden voor ons droomhuwelijk en we zijn ontzettend blij dat we gekozen hebben om met jullie samen te werken.

Bedankt Luc en Ann en het hele Bizzevents-team!

Laura De Ryck
Huwelijksfeest “Els & Sven”
met een knipoog op “reizen rond de wereld”

BIZZevents coördineerde onze trouwfeest. Bij onze tussentijdse afspraken kregen wij steeds een duidelijk overzicht van onze keuzes.
Op onze trouwdag zelf was de decoratie tot in de puntjes in verzorgd.
We hebben veel complimenten van onze gasten gekregen wat betreft de enthousiaste en zorgzaam personeel van BIZZevents en kunnen dit alleen maar bevestigen.

Feestzaal: Brouwershof – Hemelveerdegem

G - E Ganseman - Willems
Personeelsfeest Bisnode

Zeer aangename en professionele samenwerking waar naar de klant wordt geluisterd. Alles verliep vlekkeloos van begin tot einde. Prachtig decor! Personeel zeer vriendelijk en zeer behulpzaam. Uiterst verzorgde catering: zeer lekker en meer dan genoeg !

Opvolging van begin tot einde met debrief achteraf . Aanrader om zo een feest te organiseren : één contact punt, zo gemakkelijk kan het zijn. Ik kan het iedereen aanraden. Bij Bizzevents wordt de klant hoog in het vaandel gedragen. Chapeau ! We zien elkaar zeker weer voor een volgend event !

Martine De Beys
Bedrijfsfeest Crowell & Moring – zomerbarbecue

Met ons advocatenkantoor deden we dit jaar opnieuw beroep op BIZZevents om onze jaarlijkse zomerbarbecue te organiseren. Deze keer ging het om een feestelijkere editie want ons kantoor vierde zijn 40ste verjaardag.
Alles was opnieuw perfect tot in de puntjes geregeld. Luc en zijn team hadden alles op elk moment perfect onder controle; de roaring twenties / Peaky Blinders decoratie was prachtig en helemaal passend bij de sfeer; de samenwerking met het jazzbandje en de fotograaf (beiden aangebracht door BIZZevents) verliep uitstekend en zoals steeds werd op voorhand en ruim op tijd alles voor ons klaar gezet en achteraf netjes opgeruimd.

“Feesten zonder zorgen”, BIZZevents maakt opnieuw zijn slogan meer dan waar.

Caroline Bogaert
Personeelsfeest Splendit - “Las Vegas – Casino”

Perfecte organisatie, alles was tip top in orde.

Persoonlijke en strikte opvolging.

Eerlijke prijs-kwaliteitverhouding.

Zeker een aanrader voor al uw feesten.

Carla De Winne
50ste verjaardagsparty – thema Safari

Blij dat we met Bizz-Events in zee gegaan zijn voor de 50ste verjaardagsparty voor mijn echtgenote. Deze party ging door in een grote, mooie tent achterin onze tuin en zowel de inkleding, de versiering als de bediening waren tiptop in orde.
Het thema was Safari en kosten noch moeite werden gespaard om dit verjaardagsfeestje tot een nooit te vergeten, unieke ervaring te maken.

Bedankt Bizz en je mag ervan op aan. Elk feestje doen we voortaan met jullie.

Guy De Win
Huwelijk Annelore & Niko

Wij hebben Bizz Events de organisatie van ons trouwfeest toevertrouwd. Het was een feest dat zich plaats vond in de tuin van familie dus we konden ons helemaal laten gaan. Ze hebben heel goed geluisterd naar onze ideeën en zijn zelf ook met leuke ideeën in hetzelfde thema voor de boeg gekomen.

Uiteindelijk is onze trouwdag verlopen hoe we het gedroomd hadden. Ze hebben dit steeds heel professioneel aangepakt en we hebben ons geen enkele zorgen moeten maken.

Annelore Van Belle