Trends 2023

1. Unieke locaties en thema

We gaan meer evenementen houden op unieke locaties. Denk bijvoorbeeld aan een schuur, loods of een oud schoolgebouw. 

Heb je een groot terras of een grote tuin die gemakkelijk bereikbaar is, dan is thuis trouwen misschien iets voor jullie. Het is iets uniek, intiem en heel romantisch… Wij richten de locatie sfeervol in volgens wens en thema…  Je bent wel afhankelijk van een tent (stretchtent, Sailclothtent, kadertent, pagodetent…)

2. Het wordt steeds persoonlijker en kleiner

We gaan terug vieren met de mensen die het dichtst bij ons staan (dichte familie en vrienden), met de focus op intimiteit en betrokkenheid.

Ook de huidige energiecrisis speelt een rol in de slinkende gastenlijsten. We proberen te besparen door kleinere groepen uit te nodigen of creatieve, budgetvriendelijke cateringformules te organiseren (diner met de zeer dichte familie/vrienden en foodtrucks voor de gasten op het avondfeest). We vervroegen ook het dansfeest.

3. Kwaliteit over kwantiteit

We nodigen een selecte groep uit, niét vanuit spaarzaamheid, maar net om de aanwezige genodigden extra in de watten te leggen met topkwaliteit.

Onder het motto “More is more”, willen we onze gasten tijdens hun feest trakteren op een intense beleving en unieke ervaring. We kiezen voor een prachtige locatie, topcatering – met of zonder showcooking, en indrukwekkende entertainment om er een onvergetelijk feest van te maken.

Ook het ‘feestweekend’ stijgt in populariteit, met meerdere activiteiten verspreid over een heel weekend. Denk aan een pre party de avond voor het feest, en een gezellige brunch de ochtend erna. Een locatie met overnachtingsmogelijkheden in de nabijheid is dan de perfecte locatie of je kan ook zorgen voor een weide waar men kan kamperen.

4. Living room, vintage en landelijke stijl

Al enkele jaren in opmars, en stilaan wijdverbreid ingezet: het ontzettend gezellige huiskamergevoel, dat zowel binnen als buiten op je feest een comfortabele en intieme sfeer schept. Denk aan cosy zithoeken met kussentjes, tapijten, fleece dekentjes en enkele sta- en /of hangplanten errond. Gegarandeerd een persoonlijke en verwelkomende toets op jullie feest!

5. Alcoholvrije drankjes worden steeds creatiever

Steeds meer mensen drinken tegenwoordig geen of minder alcohol en kiezen voor alcoholvrije mocktails, kombucha en gefermenteerde drankjes.

Het klassieke fruitsap tijdens de receptie vervangen we door een heerlijke mocktail.

BIZZevents heeft eigen, unieke alcoholvrije mocktails…

6. Duurzaamheid, veel groen en hangende groendecoratie

Net als de kleuren en de decoratie mogen ook de bloemen lekker opvallen. Gigantische vazen met uitbundige boeketten zijn de ultieme eyecatchers voor op het feest/event.

Planten en bloemen die boven de feesttafel of de dansvloer hangen, zijn populair en is een mooie eyecatcher, vult de ruimte én geeft de feestlocatie meteen sfeer.

7. Live animatie en een eyecatcher

Verras de genodigden met een eyecatcher of een originele act, een ceremonie met een muzikaal intermezzo van een violist(e)…

Heeft u verdere vragen
of wenst u een offerte?